OVER ONS 2023-12-15T21:45:33+00:00

OVER ONS

De DYKA StoneCityRun is een hardloopwedstrijd van 1,5 (Kidsmile en G-Run), 3, 5 en 10 km en ‘De Walk’ van 3 km door de historische binnenstad van Steenwijk en heeft een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van bruisend Steenwijk. De DYKA StoneCityRun wordt georganiseerd door de Stichting StoneCityRun, maar wij kunnen natuurlijk niet zonder onze partners, waaronder Atletiekvereniging Start’78 die veel belangrijk werk verzet in de voorbereiding en tijdens de run.

Voor, tijdens en na de loop vinden er allerlei activiteiten plaats. Daarnaast zijn de horecagelegenheden geopend voor een gezonde mix aan sportiviteit en gezelligheid.

Het parcours is geschikt voor zowel de ervaren loper als de beginner. Deelname is mogelijk vanaf 5 jaar en vindt plaats op individuele basis of namens een bedrijf of organisatie in groepsverband. Onder de 6 jaar is deelname alleen mogelijk onder begeleiding.

ORGANISATIE

De organisatie van het evenement is in handen van Stichting StoneCityRun. ‘We willen graag iedereen op sportieve wijze het prachtige en gezellige centrum van Steenwijk laten ervaren, maar bovenal stimuleren we mensen, bedrijven en organisaties om in beweging te komen. Iedereen op zijn/haar eigen tempo. Winnen is niet het doel, meedoen wel.’

Het bestuur van de Stichting StoneCityRun bestaat uit de volgende mensen met elk hun eigen taak:

🪑 Feico Wiersma
📝 Jan Derk Brandsma
💶 Martijn Strijker
💡 Roland Logtmeijer
💡 Christiaan Nolles
💡 Janita Kist
💡 Niels van der Zandt

Stichting StoneCityRun

LOG OFF,

SHUT DOWN,

AND GO!

VOORBEREIDING

Voor een goede voorbereiding in de aanloop naar de DYKA Stone City Run is het verstandig om je goed voor te bereiden. Scholieren doen dat door middel van het iRun2BFit programma. Individuele lopers nodigen we uit om op dinsdag of donderdag aan te sluiten op trainingsavonden van atletiek vereniging Start’78. meer informatie daarover vind je hier

Liever zelf aan de slag?
Zelf graag werken aan je conditie en opbouwen naar meer kilometers hardloopplezier? Neem dan hier eens en kijkje!

JOIN THE
DYKA STONECITYRUN!

Steenwijk 23 juni 2024
SCHRIJF JE NU IN!

RUN AND

HAVE FUN!