Stone City Walk

//Stone City Walk

Stone City Walk

NOVON STONECITYRUN

De Novon StoneCityRun is een hardloopwedstrijd van 1.5, 3, 5 en 10 km door de historische binnenstad van Steenwijk en heeft een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van bruisend Steenwijk. Tijdens de loop vinden er allerlei muzikale activiteiten plaats. Daarnaast zijn de horecagelegenheden geopend voor een gezonde mix aan sportiviteit en gezelligheid.

Het parcours is geschikt voor zowel de ervaren loper als de beginner. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar en vindt plaats op individuele basis. Onder de 6 jaar is deelname alleen mogelijk onder begeleiding.

ORGANISATIE

De organisatie van het evenement is in handen van Stichting StoneCityRun. ‘We willen graag iedereen op sportieve wijze het prachtige en gezellige centrum van Steenwijk laten ervaren, maar bovenal stimuleren we mensen, bedrijven en organisaties om in beweging te komen. Iedereen op zijn/haar eigen tempo’. Zie je voor jezelf, je organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Novon StoneCityRun? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens.

Stichting StoneCityRun

LOG OFF,

SHUT DOWN,

AND GO!

VOORBEREIDING

Voor een goede voorbereiding In de aanloop naar de Novon StoneCityRun is er een testloop onder leiding van ervaren atletiektrainers.

Testloop
Ook dit jaar is er weer een testloop. Verzamelen bij de Meenthe in Steenwijk. Nadat er een groepsfoto is gemaakt gaan we om 19:15 inlopen. We lopen  de 5 km of 10 km route, afhankelijk van niveau loopgroep. De datum van de testloop wordt hier z.s.m. bekend gemaakt.

Zelf trainen?
Zelf graag werken aan je conditie en opbouwen naar meer kilometers hardloopplezier? Neem dan hier eens en kijkje!

JOIN THE
NOVON STONECITYRUN!

Steenwijk 19 juni 2022
Schrijf je in!

RUN AND

HAVE FUN!

By | 2022-02-28T12:53:46+00:00 februari 28th, 2022|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment