Stone Cityrun
Algemeen

Novon StoneCityRun

De Novon StoneCityRun is een hardloopwedstrijd van 1,5 km, 3 km, 5 km en 10 km door de historische binnenstad van Steenwijk. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van bruisend Steenwijk. Tijdens de loop vinden er allerlei muzikale activiteiten plaats. Daarnaast zijn de horecagelegenheden ‘s avonds geopend.

Het parcours is geschikt voor zowel de ervaren loper als de beginner. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar en vindt plaats op individuele basis.

Organisatie

De organisatie van het evenement is in handen van atletiekvereniging Start ’78. ‘We willen graag iedereen op sportieve wijze het prachtige en gezellige centrum van Steenwijk laten ervaren’. Zie je voor jezelf, je organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Novon StoneCityRun? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens.

Atletiekvereniging Start ‘78
Middenweg 22, 8332 CZ Steenwijk
06-51057039
info@stonecityrun.com

Log off, shut down, and go!

Voorbereiding

Voor een goede voorbereiding In de aanloop naar de Novon StoneCityRun organiseert Start ’78 een testloop onder leiding van ervaren atletiektrainers.

Testloop
Ook dit jaar is er weer een testloop. 6 Juni om 19:00 verzamelen bij de Meenthe in Steenwijk. Nadat er een groepsfoto is gemaakt gaan we om 19:15 inlopen. Vervolgens start de testloop van de 5 KM route.

Join the
Novon StoneCityRun!

Steenwijk 23 juni 2017